Mijn verhaal.

Ik gebruik de kracht van het ondernemerschap om hedendaagse uitdagingen op te lossen.

Millstone

Samen betekenisvolle impact maken

It is often assumed that only startups have the future when it comes to developing breakthrough products and services. But that is not as obvious as most people claim. I believe that proven methodologies and earned assets can beat the odds. That’s why I not only help startups, but also large organisations to build scalable products in “startup style”.

Millstone

Samen betekenisvolle impact maken

Startups hebben een uniek vermogen om te innoveren en markten te ontwrichten met hun baanbrekende producten en diensten. Als voorstander van startups geloof ik in hun potentieel om een betekenisvolle impact te creëren. Door startups te steunen, draag ik bij aan hun groei en hoop ik tegelijkertijd economische en sociale verandering te stimuleren. Mijn doel is om de toekomst van startups te helpen en de positieve impact die ze kunnen hebben te vergroten.

Wie Ben Ik?

Floris Meulensteen

Startup Developer

Hallo, mijn naam is Floris en ik ben de oprichter van Millstone. Momenteel werk ik als zelfstandig startup ontwikkelaar om nieuwe bedrijven te creëren, te versnellen en op te schalen. De reden waarom ik dit bedrijf ben begonnen is om van de wereld een betere plek te maken. Ik geloof dat de beste manier om dit doel te bereiken is om samen te werken met ambitieuze startups die ook dit soort impact willen maken. Daarom moedig ik elke sfeer met mijn klanten aan waarin we effectief waarde kunnen co-creëren voor andere mensen.

Laten we samen een mooie toekomst creëren.

Inschrijven voor de Nederlandse e-mailreeks